Com col·laborar

Aportacions Econòmiques – Donacions

Com altres entitats sense ànim de lucre, Mataró Sense Fils i la Fundació Guifi.net es financen a partir de donacions. Com a secció local de la fundació, et convidem a participar de totes les formes que creguis possible i evidentment econòmicament també.

Pots contribuir al manteniment de la xarxa sense fils de Mataró pagant una quota voluntària de 2 €/mes (24 €/any). Aquest import és l’habitual que aporten els usuaris de la xarxa i ens permet actuar i mantenir-la en cas d’incidències.

També es poden fer aportacions puntuals de l’import que es cregui convenient. Les aportacions dineràries s’han de fer al número de compte:

IBAN: ES13 0182 3882 0002 0161 6289

 

Les donacions a la Fundació permeten deduccions fiscals d’acord amb la Llei49/2002, de 23 de desembre, de Règim Fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge. Deducció de la quota de l’impost sobre la renda de les persones físiques. Deducció de la quota de l’impost de societats.

Fes una donació

Vull aportar:

Voluntariat

Mataró Sense Fils és una organització formada per un seguit de persones voluntàries que vetllen pel bon funcionament de la xarxa, tant a nivell tècnic, com econòmic, comunicació, contactes amb administracions, etc.

Si bé és cert que l’àmbit d’actuació concret dins les telecomunicacions ens porta a tenir majoritàriament perfils tècnics, també hi pots participar fent altres tasques, o aportant visions no tan tècniques. En la diversitat sovint es troben les idees més interessants i eficients, per això si vols col·laborar amb nosaltres, posa’t en contacte. T’hi esperem!

Aporta o apadrina material o infraestructura

En la nostra política de promoure la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental, sovint reutilitzem material obtingut d’instal·lacions renovades o que han quedat en desús.

Si disposes de material de telecomunicacions, sigui pel motiu que sigui, i no el faràs servir, fes-nos-ho saber i mirem d’aprofitar-lo i donar-li una altra vida.

Si per altra banda tens coneixements, equips o sistemes, a casa o a la feina, i vols posar-ne part a disposició de l’acció que ens ocupa, també t’animem a participar, contacta’ns i t’indicarem com estem procedint.

Finalment, pots apadrinar un equip. Fer la compra tu directament o demanar-nos-el i t’ajudem a configurar-lo/instal·lar-lo.